Kun en enkelt bygning står tilbage fra det oprindelige Vebbestrup Andelsmejeri, hvor den 16-årige Leif Christensen for 38 år siden begyndte som arbejds-dreng.
Her blev Leif Christensen i 1979 udlært som mejerist. Fem år senere avancerede han til mejeribestyrer. Det var ved den lejlighed, at isen på Leif Christensens foranledning kom ind i billedet.
Mejeribranchen var under hastig forandring og udviklingen mod færre og større landbrug.
Vi mistede andelshavere, og jeg lavede derfor en aftale med dem om at sætte en isproduktion igang. Det gik egentlig udmærket, husker Leif Christensen.
Men andelshaverne blev ved med at sive. Fra 230 af slagsen, da der i 1968 var flest, og til 31 andelshavere i 1992, er der unægteligt et spring. Så bønderne lukkede mejeriet og solgte bygningerne til Leif Christensen. Vebbestrup Flødeis var en kendsgerning.